Rubrik
Terbaru
Telegram Misykat
image

.

YouTube Misykat TV
image

.

PENGUNJUNG

Flag Counter

RSS Feed
AUDIO KAJIAN ISLAM

TATA CARA SHALAT

Minat beli buku klik covernya
image

 

Flash Disk OTG Kajian Islam
image

.

Facebook Misykat
image

.

BAHAN BACAAN (Buku PDF)
image

 

Al-Faatihah (Bubuka)

image

Al-Faatihah (Bubuka)

Ieu mangrupa tarjamah Al-Quran dina basa Sunda, utamana ngarujuk kana tarjamah anu dikaluarkeun ku Kementerian Agama Républik Indonésia. Tah ieu surah Al-Faatihah anu galib keur urang Islam mah diaos saban netepan (shalat). Malihan kalebet rukun shalat anu kedah diaos na rakaat kahiji jeung kadua. Tah ayeuna urang aos sareng tarjamahna.


بِِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Kalayan (nyebat) asma-Na Allah Nu Maha Welas, Nu Maha Asih.

اَلْحَمْدُ لِلّهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ

Sadaya puji kagungan Allah, Pangéran Nu murbéng alam sadaya.

اَلرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Nu Maha Welas, Nu Maha Asih.

مَالِكِ يَوْمِ الدِّيْنِ

Nu Kagungan dinten wawales.

إيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِيْنُ

Mung ka Gusti abdi sadaya ibadah, sareng mung ka Gusti abdi sadaya neda pitulung.

اِهْدِنَا الصِّرَاطَ المُسْتَقِيْمَ

Mugi Gusti maparin pituduh ka abdi sadaya kana jalan nu lempeng.

صِرَاطَ الَّذِيْنَ أَنعَمْتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوْبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّيْنَ

(nyaeta) jalan jalmi-jalami anu parantos dipaparin ni'mat ku Gusti,sareng sanés jalan jalmi-jalmi anu salasar.

 


Thu, 19 Mar 2020 @08:05


Tulis Komentar

Nama

E-mail (tidak dipublikasikan)

URL

Komentar

Copyright © 2020 Misykat · All Rights Reserved