Minat beli buku klik covernya
image

 

AUDIO KAJIAN ISLAM

KATALOG Kajian Islam
image

.

TATA CARA SHALAT

Pustaka (Buku PDF Gratis)
image

 

An-Nas (Manusa)

image

 

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

Kalayan (nyebat) asma-Na Allah Nu Maha Welas, Nu Maha Asih.


قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ

Ucapkeun: Kami nyalindung ka Gusti manusa,


مَلِكِ النَّاسِ
Maharaja sakabéh manusa,


إِلَـٰهِ النَّاسِ
sesembahan manusa,


مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ
tina kajahatan haréwos setan nu biasa nyumput,


الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ
anu sok ngaharéwoskeun kajahatan kana jero hate manusa,


 مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ 
ti golongan jin jeung manusa.

 

Surah An-Nas ieu lebetna juz amma. Disimpen na Mushaf Al-Quran bagean ahir (panungtung). Biasana diaos dina netepan (shalat fardhu) sabada surah Al-Fathihah. Surah An-Nas ieu kawilang pondok jeung gampil diapalkeun. Malihan na katerangan mah dianjurkeun diaos tiap bade kulem wengi. Saurna ieu surah kanggo tulak bala. Kumargi kitu hayu urang aos surah An-Nas sareng urang lenyepan eusina.

***

Redaksi Misykat nampi saha bae anu kersa nyerat (nyusun) tarjamah Al-Quran sareng kateranganna atanapi tafsirna anu diserat make basa Sunda. Tiasa dikintun kana nomer WhatsApp: 0895-3755-2939-4 atanapi kintun kana KONTAK

Fri, 20 Mar 2020 @09:22

Copyright © 2020 Misykat · All Rights Reserved