Rubrik
Terbaru
Telegram Misykat
image

.

YouTube Misykat TV
image

.

PENGUNJUNG

Flag Counter

RSS Feed
AUDIO KAJIAN ISLAM

TATA CARA SHALAT

Minat beli buku klik covernya
image

 

Flash Disk OTG Kajian Islam
image

.

Facebook Misykat
image

.

BAHAN BACAAN (Buku PDF)
image

 

An-Nas (Manusa)

image

Surah An-Nas ieu lebetna juz amma. Disimpen na Mushaf Al-Quran bagean ahir (panungtung). Biasana diaos dina netepan (shalat fardhu) sabada surah Al-Fathihah. Surah An-Nas ieu kawilang pondok jeung gampil diapalkeun. Malihan na katerangan mah dianjurkeun diaos tiap bade kulem wengi. Saurna ieu surah kanggo tulak bala. Kumargi kitu hayu urang aos surah An-Nas sareng urang lenyepan eusina.

 

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

Kalayan (nyebat) asma-Na Allah Nu Maha Welas, Nu Maha Asih.


قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ

Ucapkeun: Kami nyalindung ka Gusti manusa,


مَلِكِ النَّاسِ
Maharaja sakabéh manusa,


إِلَـٰهِ النَّاسِ
sesembahan manusa,


مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ
tina kajahatan haréwos setan nu biasa nyumput,


الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ
anu sok ngaharéwoskeun kajahatan kana jero hate manusa,


 مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ 
ti golongan jin jeung manusa.

 

Fri, 20 Mar 2020 @09:22

Copyright © 2020 Misykat · All Rights Reserved