Rubrik
Terbaru
Telegram Misykat
image

.

YouTube Misykat TV
image

.

PENGUNJUNG

Flag Counter

RSS Feed
AUDIO KAJIAN ISLAM

TATA CARA SHALAT

Minat beli buku klik covernya
image

 

Flash Disk OTG Kajian Islam
image

.

Facebook Misykat
image

.

BAHAN BACAAN (Buku PDF)
image

 

Al-Falaq (Janari)

image

Alfalaq hartosna janari. Sami sareng surah An-Nas lebet na juz amma. Ieu surah kalebet pondok jeung biasana diapalkeun keur shalat wajib. Numutkeun katerangan mah tiasa diangge doa sateuacan kulem pangjagi tina sagala rupina kajahatan manusia jeung jin. Diantawis mazhab na agama Islam nyebatkeun surah Al-Falaq kedah diaos sareng surah An-Nas sabab duanana ngadung doa keur jaga diri. Hayu urang maos ieu surah Al-Falaq sareng tarjamahna:


بِِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ

Kalayan (nyebat) asma-Na Allah Nu Maha Welas, Nu Maha Asih.


قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ ٱلْفَلَقِ

Ucapkeun, "Kami nyalindung ka Gusti nu ngawasa janari,

مِن شَرِّ مَا خَلَقَ

tina kajahatan mahluk-Na,

وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ

jeung tina kajahatan peuting mun geus poék mongkléng,

وَمِن شَرِّ ٱلنَّفَّٰثَٰتِ فِى ٱلْعُقَدِ

jeung tina kajahatan awéwé-awéwé tukang tenung nu niup kana embun-embunan,

وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ

sarta tina kajahatan jalma nu cua nalika manéhna cua."

 

 

Tue, 24 Mar 2020 @19:41


Tulis Komentar

Nama

E-mail (tidak dipublikasikan)

URL

Komentar

Copyright © 2020 Misykat · All Rights Reserved