Rubrik
Terbaru
Telegram Misykat
image

.

YouTube Misykat TV
image

.

PENGUNJUNG

Flag Counter

RSS Feed
AUDIO KAJIAN ISLAM

TATA CARA SHALAT

Minat beli buku klik covernya
image

 

Flash Disk OTG Kajian Islam
image

.

Facebook Misykat
image

.

BAHAN BACAAN (Buku PDF)
image

 

Artikel (1)

Keywords: awewe

Al-Falaq (Janari)

image

Al-Falaq hartosna janari. Sami sareng surah An-Nas lebet na juz amma. Ieu surah kalebet pondok jeung biasana diapalkeun keur shalat wajib. Numutkeun katerangan mah tiasa diangge doa sateuacan kulem pangjagi tina sagala rupina kajahatan manusia jeung jin. Diantawis mazhab na agama Islam nyebatkeun surah Al-Falaq kedah diaos sareng surah An-Nas sabab duanana ngadung doa keur jaga diri. Hayu urang maos ieu surah Al-Falaq sareng tarjamahna:

selengkapnya...

Tue, 24 Mar 2020 @19:41

Copyright © 2020 Misykat · All Rights Reserved