Minat beli buku klik covernya
image

 

AUDIO KAJIAN ISLAM

KATALOG Kajian Islam
image

.

TATA CARA SHALAT

Pustaka (Buku PDF Gratis)
image

 

Artikel (1)

Keywords: juz

Al-Falaq (Janari)

image

Al-Falaq hartosna janari. Sami sareng surah An-Nas lebet na Juz Amma. Ieu surah kalebet pondok jeung biasana diapalkeun keur dianggo na shalat wajib (fardhu). Numutkeun katerangan mah, ieu surah tiasa diangge doa sateuacan kulem. Mangpaatna janten pangjagi tina sagala rupina kajahatan manusia jeung jin. Di antawis mazhab Islam, nyebatkeun surah Al-Falaq kedah diaos sareng surah Annas sabab duanana ngadung doa keur jaga diri tina kajahatan manusa boh dzahir atanapi batin. Hayu urang maos ieu surah Al-Falaq sareng tarjamahna:

selengkapnya...

Tue, 24 Mar 2020 @19:41

Copyright © 2020 Misykat · All Rights Reserved