Minat beli buku klik covernya
image

 

AUDIO KAJIAN ISLAM

KATALOG Kajian Islam
image

.

TATA CARA SHALAT

Pustaka (Buku PDF Gratis)
image

 

Artikel (515)

Keywords: syiah

Inilah Kitab bertema Caci Maki kepada Imam Ali bin Abu Thalib as

image

Dr Ali Rahim Abu al-Hail al-Jabiri, dosen sejarah di Universitas Dzi Qar Irak, yang berjudul al-Diayah al-Umawiyyah al-Mudhadah lil Imam Ali as: Dirasah fi Siyasah al-Sabb. Inilah kitab terlengkap dalam tema caci maki dan hujatan kepada Imam Ali bin Abu Thalib as yang dilakukan oleh para penentangnya.

selengkapnya...

Tue, 26 May 2020 @14:22

Sabada Pupus Nabi, Saha Anu Janten Otoritas Agama?

image

Mun nilik kana konsep kanabian dina kapamimpina umat saleresna ditantoskeun ku Allah. Allah nangtukeun saha anu kedah janten Rasul sareng Nabi. Kangjeng Nabi Muhammad saw ditangtoskeun janten Nabi akhir zaman anu hartina henteu aya deui Nabi dugi poe Kiamat. Kusabab Nabi parantos pupus sareng pungkasan sakedah na urang Islam gaduh pamingpin anu dirujuk dina urusan agama Islam jeung conto na kahirupan.

selengkapnya...

Tue, 26 May 2020 @07:07

Tarikh Islam: Kontribusi na Kaelmuan

image

Sanajan urang Islam (Abad 8-16 Masehi) aya dina kakawasaan karajaan-karajaan, tapi aya kontribusina dina kaelmuan. Diantawisna widang filsafat, tasawuf, elmu kalam (teologi), ushul fiqih jeung fiqih, tafsir Al-Quran, ulumul Quran, elmu kesehatan, kimia, astronomi, sajarah jeung biografi, hadis jeung ulumul hadis, arsitektur, sastra jeung widang anu sejenna.

selengkapnya...

Tue, 19 May 2020 @09:54

Tarikh Islam: Al-Hasan jeung Al-Husen

image

Sabada Ali bin Abu Thalib ngantunkeun, aya sababaraha urang Islam anu netepkeun Al-Hasan putra Ali (putu Kangjeng Nabi) salaku khalifah. Aya oge anu ngangkeun Muawiyah salaku pamimpin. Al-Hasan sakulawargi linggihna di Madinah sareng rayina, Al-Husen. Al-Hasan dina sikep sareng laku lampahna ngajalankeun ukhuwah papada urang Islam. Kumargi kitu Al-Hasan alim patelak ngalawan Muawiyah.

selengkapnya...

Sun, 17 May 2020 @06:38

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »

Copyright © 2020 Misykat · All Rights Reserved